Agenda

Seizoen afsluiting
Donderdag 21 Juli 2022, 18:30 - 00:00

Beste leden,

 

Donderdag 21 juli vindt de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats. Een afsluiting van een bewogen muzikaal seizoen.

Dit jaar zijn wij te gast bij schutterij ’t Zandakker Gilde St. Jan. De schuttersweide bevindt zich op Loonsedijk 5a. Klik hier voor de routebeschrijving.

We verzamelen al om 18.30 uur bij de schuttersweide. We zullen om 19.00 uur beginnen met schieten en de barbecue. Deze zullen tegelijk plaatsvinden.

Ook is het belangrijk om een identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen, dit is voor de schutterij van belang, want anders mag er i.v.m. de wapenwet niet worden geschoten.Aan het eind van de avond kronen wij als harmonie onze eigen schutterskoning.

Wij willen iedereen vragen om zich aan te melden via onderstaande link. Geef daarin ook even aan of je alleen komt of met partner, zij zijn ook van harte welkom, en of er nog bijzondere dieetwensen zijn.Geef dit alles a.u.b. aan vóór 14 juli. Dit i.v.m met het bestellen van het eten.

De kosten voor de barbecue zijn €7,- per persoon. Neem dit a.u.b. gepast mee op de avond zelf. De consumpties tijdens deze avond kosten €2,- per stuk. Ook daar geldt; neem contant geld mee want er is geen mogelijkheid om te pinnen.

 

Aanmelden kan via de volgende link:

https://forms.gle/q36NUE1uZFjbLQBC9Vul

 

daar je naam in en of je komt naar de BBQ.

We hopen op een mooie afsluiting van een mooi seizoen.

 

Met muzikale groet,

De activiteitencommissie

Locatie Het Schutskempke
Loonsedijk 5a
Merselo
Verzamelen om 18:30 uur. Aanvang BBQ en activiteit 19:00 uur
Meebrengen: een ID en contant geld. Er kan niet gepind worden